Select country
link
NorthgateArinso België

Wie zijn we?
NorthgateArinso (NGA) is ontstaan door de samensmelting van het Belgische bedrijf ARINSO International en Northgate International Solutions uit Londen in 2007. NGA is marktleider op het gebied van HR-software en -diensten en biedt innovatieve HR-dienstverlening voor bedrijven van alle groottes, inclusief Global Fortune 500-bedrijven en organisaties uit de publieke sector.

Wij willen wereldwijd marktleider zijn voor het leveren van globale HR-oplossingen en een vertrouwd partner van de HR decision makers. Wij helpen HR-executives om hun HR-service te optimaliseren door middel van slimmere processen en efficiëntere technologieën. NorthgateArinso ondersteunt belangrijke HR-onderdelen zoals administratie, payroll, arbeidsvoorwaarden, recruitment, learning en talent management.
 
Onze 8.500 werknemers – 250 in België - zijn toegewijd aan HR-excellentie door HR-advies, outsourcing-diensten en HR-technologie. Als één van de grootste HR-dienstverleners wereldwijd hebben we vestigingen in 35 landen op vijf continenten en ondersteunen we klanten in meer dan 100 landen.

Verkozen tot 'Best HR Technology & BPO Company' op HR Excellence Awards
Voor het 3de jaar op rij werd NorthgateArinso Belgium verkozen tot 'Best HR Technology & BPO Company' op de HR Excellence Awards (2010, 2011 en 2012). Dat bewijst dat we niet alleen erkenning genieten voor onze innoverende aanpak en onze kwaliteitsvolle HR-oplossingen. De HR-community geeft hiermee ook te kennen dat wij met onze strategie, onze diensten en onze talenten bedrijven kunnen helpen om zich te bewegen in een universum waar de mentaliteit van HR-managers en -personeel constant mee moet evolueren. Deze erkenning sterkt ons voor onze toekomstige ontwikkeling: wij willen de "preferred supplier" blijven voor al onze klanten.

>> Klik hier voor meer informatie over de HR Excellence Awards